Spoedcurcus
 

              Klik op de afbeelding hieronder                   Klik op de afbeelding hieronder

          om te lezen hoe het theorie examen            om te zien hoe het theorie examen

                  aan te vragen via het CBR                                    in zijn werk gaat. 

                                                        

                        

 

 

Om je nu optimaal voor te bereiden op het theorie examen hebben wij van               Autorijschool Raymond Jansen een gevarieerd aanbod in onze theorie webshop

Er is de mogelijkheid om je door middel van thuisstudie de lesstof eigen te maken.               Wij kunnen een compleet pakket bieden in de vorm van boeken, DVD’s of een                   theorie online programma. kijk eens in de webshop en zie wat de mogelijkheden zijn.

Tenslotte bieden wij ook de mogelijkheid om via het Theorie Centrum een spoedcurcus                te volgen van 2 dagen en direct aansluitend examen te doen.Wanneer je de spoedcurcus         wilt volgen dan kun je dit aanmelden via het contactformulier. Vervolgens bepalen wij dan           in overleg met jou wanneer er een data beschikbaar is. 

De keuze voor de manier van leren is voor eenieder anders. Vanzelfsprekend kun je               ook een combinatie van de bovenstaande leermethoden maken om je optimaal voor te bereiden.

Autorijschool Raymond Jansen kan voor jou de reservering maken voor het theorie         examen maar je kunt er ook voor kiezen om zelf de reservering via het CBR te maken.              
! De reservering voor een praktijkexamen is alleen mogelijk te maken door de rijschool.